anna korakakiΣημαντικές ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνει η 4η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Η Αννα Κορακάκη μετά την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου για τα ελληνικά χρώματα στο αεροβόλο πιστόλι από απόσταση 10 μέτρων, θα αγωνιστεί σήμερα στον προκριματικό των 25 μέτρων.

Η απόσταση των 25 μέτρων θεωρείται το καλύτερο αγώνισμα της Κορακάκη, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες για ένα νέο μετάλλιο είναι αυξημένες. Αν τα καταφέρει μάλιστα θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 1912.

Σήμερα αγωνίζεται η Ευαγγελία Ψάρρα στην τοξοβολία με την Ελληνίδα αθλήτρια να αντιμετωπίζει την Γιαπωνέζα Καουανάκα στη φάση των «32».

Ελληνική συμμετοχή έχουμε και στην κωπηλασία με τις Σοφία Ασουμανάκη και Κατερίνα Νικολαΐδου να ψάχνουν θέση στην πρώτη τριάδα για να πάρουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Στο τζούντο ο Ρομάν Μουστόπουλος στο τζούντο θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό γύρο στην κατηγορία των 81 κιλών τον Χουάν Ντιέγκο Τούρκιος από το Ελ Σαλβαδόρ ενώ ώρα ημιτελικού έχει σημάνει για την τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών με τους Παναγιώτη Μαγδάνη, Στέφανο Ντούσκο, Γιάννη Πέτρου και Σπύρο Γιάνναρο να έχει ελπίδες για μια θέση στον τελικό.

Ο Γιάννης Μιτάκης στην κατηγορία FINN στην ιστιοπλοϊα και οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Δημήτρης Κουλούρης και Παναγιώτης Σαμιλίδης στα προκριματικά της κολύμβησης ολοκληρώνουν τη σημερινή ελληνική παρουσία.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων

Σκοποβολή
15:00 – προκριματικός 25μ. πιστόλι – Άννα Κορακάκη

Τοξοβολία
15:39 – φάση των 64 ατομικό γυναικών – Ευαγγελία Ψάρρα

Κωπηλασία
16:10 – ημιτελικός διπλό σκιφ γυναικών – Κατερίνα Νικολαΐδου, Σοφία Ασουμανάκη

Τζούντο
16:34 – γύρος των 32 – 81 κιλά ανδρών – Ρομάν Μουστόπουλος

Κωπηλασία
17:00 – ημιτελικός τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών ανδρών – Παναγιώτης Μαγδάνης, Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου και Σπύρος Γιάνναρος

Ιστιοπλοΐα
19:05 – 1η-2η ιστιοδρομία finn – Γιάννης Μιτάκης
19:05 – 4η-6η ιστιοδρομία RS:Χ γυναικών – Αγγελική Σκαρλάτου
19:15 – 4η-6η ιστιοδρομία RS:Χ ανδρών – Βύρωνας Κοκκαλάνης

Κολύμβηση
19:02 – 100 μέτρα ελεύθερο ανδρών – Κριστιάν Γκολομέεβ
19:50 – 200 μέτρα πρόσθιο ανδρών – Δημήτρης Κουλούρης, Παναγιώτης Σαμιλίδης

loading…

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.