ileia708porismaΑπό την νύφη της έμαθε τα τραγικά νέα για τον θάνατο του άνδρα της και της κόρης της, η
Αγγελική Λοϊζίδου.

Η τραγική μητέρα και σύζυγος λίγες ώρες μετά από τα τραγικά νέα πήρε ο λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να πάει στην Ηλεία όπου βρέθηκαν οι σωροί του 68χρονου Κώστα Λοϊζίδη και της 44χρονη κόρη του Ελένης, 23 μέρες μετά από την εξαφάνιση τους.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: ”μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί”. Kαι ο πατέρας της, της είπε: ”θα σε πάω”, δήλωσε η Αγγελική Λοϊζίδου, μιλώντας στο STAR.«Ηταν 400 μέτρα μακρυά».

«Από τότε εξαφανίστηκαν. Εγώ, ο αδελφός μου και η νύφη μου ψάχναμε. Φάγαμε όλο τον κόσμο. Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα», συμπλήρωσε.

Οπως όλα δείχνουν ένα μοιραίο λάθος στο δρόμο ήταν αρκετό για να βρεθούν σε μία άγνωστη γι αυτούς περιοχή και τελικά να ζήσουν μία απίστευτη τραγωδία. Οπως αποκαλύπτει το ilialive, ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του έχασαν τη ζωή τους σε μια ερημιά στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Πότε θα βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή

loading…

Έπειτα από λίγες ημέρες αναμένεται να υπάρξει το επίσημο πόρισμα, σχετικά με τα αίτια θανάτου του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζΐδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που βρέθηκαν νεκροί στην θέση Καταρράχι Μπορσίου της Ανδραβίδας.

Και τούτο διότι θα πρέπει να αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με δεδομένο ότι τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Οπως μεταδίδει το tempo24.gr, η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, εκτίμησε πως θα πρέπει να περιμένουμε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν αφού από την νεκροψία-νεκροτομή που διεξήγαγε η ίδια, δεν μπόρεσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα και της κόρης τα χρήματα που είχαν μαζί τους, καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.