ImageHandlerΤα drones, οι ιπτάμενες μη επανδρωμένες μηχανές που μεταφέρουν μηχανές λήψης βίντεο ή φωτογραφίας έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα drones ήταν ακριβά και η χρήση τους ήταν δυνατή μόνο από μεγάλες εταιρείες – και φυσικά από το στρατό. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η κοινότητα των χρηστών τους έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά.

Πλέον διοργανώνονται μέχρι και διαγωνισμοί για τις καλύτερες φωτογραφίες, όπως ο Γ’ Ετήσιος Διεθνής Διαγνωνισμός Φωτογραφιών από drones, που πραγματοποιήθηκε από την κοινότητα Dronestagram. Οι βραβευμένς φωτογραφίες περιλαμβάνουν λήψεις από ψηλά μνημείων, σκηνών της καθημερινής ζωής, τοπίων, εθνικών δρυμών, ηφαιστείων, ερήμων, παγωμένων απροσπέλαστων περιοχών κλπ. Αυτό, λοιπόν, είναι το μοναδικό θέαμα που απολαμβάνουν τα πουλιά και τώρα, με τη βοήθεια των drones, κι εμείς.

1) Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, Ιταλία

2) Cable Beach, Αυστραλία

3) Γκραν Κανάρια, Ισπανία


4) Δάσος Kalbyris, Δανία

5) Βίλνιους, Λιθουανία

6) Piton de la fournaise, νήσος Réunion

7) Venice, Λος Άντζελες, ΗΠΑ

8) Chugach Mountains, Αλάσκα

9) Moab, Γιούτα, ΗΠΑ

10) Ρουμανία

protothema

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.