F3B9C673DF2FFC1A4BE3E21B70F9B8D9Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να βγάλει από πάνω του την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2021 θα είναι 36 ετών, πιθανότατα στο τέλος της καριέρας του και μέχρι τότε θα παραμείνει Μαδριλένος.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρεάλ, έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες, όπως σύμφωνα με σημερινές αναφορές των ΜΜΕ στην Ισπανία, πλέον ολοκληρώθηκαν.

Ιδιαίτερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας «As», αναφέρει ότι υπήρξε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρες και να επισημοποιήσουν την συμφωνία.

Μετά θα είναι η στιγμή των υπογραφών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο , θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2018, έως το 2021 και θα βρεθεί στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στον κόσμο, με 21 εκτ ευρώ καθαρά ετησίως.

 

in


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.