dika-708_3

Σε 1000 ώρες κοινωφελούς εργασίας που θα εκτίσει στον δήμο Ρόδου, μετετράπη η ποινή 52χρονου επιχειρηματία της Ρόδου ο οποίος είχε καταδικαστεί συνολικά σε 90 μήνες φυλάκιση και 18.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, για οικονομικά αδικήματα.

Δια των συνηγόρων του, ο 52χρονος προσέφυγε στο αρμόδιο δικαστήριο καταθέτοντας αίτηση συγχώνευσης ποινών, η οποία έγινε αποδεκτή – και έτσι πλέον, η συνολική ποινή φυλάκισης για τον επιχειρηματία μειώθηκε σε 52 μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ.

Παράλληλα ο 52χρονος υπέβαλε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου χθες, αίτηση για μετατροπή της ποινής του σε κοινωφελή εργασία.

Το δικαστήριο, παρά την απορριπτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης και μετέτρεψε την ποινή για τον 52χρονο σε 1000 ώρες εργασίας στο δήμο της Ρόδου μέσα σε χρονικό διάστημα δύο ετών.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.