tsimidis beroiaΟ ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ομάδα της Β Εθνικής ανακοινώνει, μετά την απόκτηση του Γιάννης Τσούκα, και την έναρξη της συνεργασίας του, με ένα χρόνο υποσχετική από τον Πρωτέα, με τον Γεώργιο Τσιμίδη,.

Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 22/04/1998,  κατάγεται από τα Γρεβενά, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στην θέση του power forward.

Ξεκίνησε το 2007 από τα τμήματα υποδομής του Πρωτέα με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα παμπαίδων, παίδων, εφήβων και ανδρών.
Το 2011-2012 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παμπαίδων, το 2013-2014 το Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΔΥΜ και το 2013-2015 αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Γρεβενών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα του Άρη, φτάνοντας ένα βήμα πριν το final 6 του πανελληνίου πρωταθλήματος.

loading…

Μέχρι πρόσφατα συμμετείχε μαζί με 44 άλλους καλαθοσφαιριστές από όλο τον κόσμο στο διεθνές camp Europrobasket International Academy, που διεξήχθη στη Girona της Ισπανίας.

Star-fm.gr: Καλή επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.