Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πτολεμαΐδα: Σύλληψη 52χρονου με 35 δενδρύλια κάνναβης… (εικόνα) – Εξιχνιάστηκαν τρείς περιπτώσεις κλοπών

Ιούλιος 31st, 2016 by Χρήστος Μίμης

dendr 1
Σχετικά με τη σύλληψη 51χρονου, στην Πτολεμαΐδα για

καλλιέργεια κάνναβης, ανακοινώνεται ότι από τη συνεχιζόμενη διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο στγκεκριμένος καλλιεργούσε σε περιοχή της Πτολεμαΐδας άλλα τριάντα πέντε (35) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 25 εκατοστά έως και 2,5 μέτρα τα οποία αφού εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν.

Τα 35 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο της φυτείας και σχετίζονται με την καλλιέργεια τους (λίπασμα, δοχεία ποτίσματος κλπ) κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Η σχετική ποινική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

loading…

Εξιχνιάστηκαν τρείς περιπτώσεις κλοπών στην Πτολεμαΐδα – Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία
σε βάρος τριών ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σχετικά με τη δράση 43χρονου ημεδαπού, που είχε συλληφθεί την 20-07-2016 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών καθώς και δύο ημεδαπών σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για παρόμοια αδικήματα (σχετικό το από 21-07-2016 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας), εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις περιπτώσεις κλοπών στην Πτολεμαΐδα και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των προαναφερομένων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων στις 15 και 16-07-2016 οι ανωτέρω εισήλθαν σε τρεις ακόμα οικίες, τόσο στην πόλη όσο και σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, απ’ όπου συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριάντα χιλιάδων και διακοσίων ευρώ (30.200 €) και διάφορα κοσμήματα χρηματικής αξίας δεκατριών χιλιάδων ευρώ (13.000 €).

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών των ανωτέρω.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 31st, 2016 at 09:22 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply