223216Περίεργες επισκέψεις στο σπίτι της μητέρας της κατήγγειλε στην ασφάλεια η εισαγγελέας για την υπόθεση του Noor 1, Μαρία Τρουπή.

Μετά τον εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη από αγνώστους στο σπίτι δικαστικού λειτουργού που υπηρετεί στο Εφετείο Αθηνών και συμμετέχει στην δίκη για το Noor-1 και την μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης, άλλη μία… περίεργη εξέλιξη ήρθε να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου.

Η εισαγγελέας για την υπόθεση, Μαρία Τρουπή, πέρασε την πόρτα της ασφάλειας και κατήγγειλε περίεργες επισκέψεις στο σπίτι της μητέρας της. Όπως ανέφερε η δικαστικός που πρότεινε τα ισόβια για τον Αιμίλιο Κοτσώνη και τους υπόλοιπους της εγκληματικής οργάνωσης του Noor1, ανέφερε ότι επισκέφθηκαν το σπίτι της μητέρας της δύο γυμνασμένοι άνδρας, και τη ζητούσαν.

Όλα αυτά κι ενώ την επόμενη εβδομάδα βγαίνει η απόφαση για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης του. Στους δικαστικούς έχει δοθεί οδηγία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δέματα και τις επισκέψεις που δέχονται και καλούνται να αναφέρουν αμέσως οποιοδήποτε συμβάν.

 

sport-fm


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.