ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ -ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ
Δ.Κουπτσίδης, Γ.Δασταμάνης

Όταν η ΑΝΓΡΕ «μεσουρανούσε» ως πολιτικό εργαλείο έχοντας δυνατότητες χρηματοδοτήσεων για την

εκπόνηση των γνωστών σε όλους μελετών της, κάποιοι την κουβαλούσαν μαζί τους ως προσωπικό τους βαλιτσάκι.
Τώρα που τα αποτελέσματα των πολιτικών τους για τον τόπο εκδηλώνονται και το καράβι χρειάζεται πραγματικό κυβερνήτη, επιλέγουν τη μοίρα των ποντικιών…

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μόνο οι δικαστικές αγωγές τρίτων που είχαν προσφύγει έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 προς την ΑΝΓΡΕ, για απαιτήσεις από την διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων της εταιρείας, ανέρχονται στο ποσό των 882.834,53€ καθώς επίσης εκκρεμεί οφειλή τραπεζικού δανείου ύψους 160.880€.
Τα γεγονότα αυτά από μόνα τους, πέραν οτιδήποτε άλλου μπορεί να προκύψει στην πορεία, καθιστούν την διαχείριση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως αυτά του προγράμματος LEADER, επισφαλή με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασφάλιση των ιδιωτικών και των δημοσίων επενδύσεων.

Στόχος μας, δεν είναι η ωραιοποίηση της δεινής κατάστασης της εταιρείας με πειραματισμούς και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά η ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορη για το σκοπό αυτό δυνατότητα.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΓΡΕ

Γεώργιος Δασταμάνης

Δείτε και: Επιστολή παραίτησης Δημοσθένη Κουπτσίδη από το ΔΣ της Αναπτυξιακής Γρεβενών

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.