Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απάντηση του Προέδρου της ΑΝ.ΓΡΕ. Γεώργιου Δασταμάνη στην επιστολή παραίτηση του Δημοσθένη Κουπτσίδη από μέλος του Δ.Σ…

28 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ -ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Δ.Κουπτσίδης, Γ.Δασταμάνης

Όταν η ΑΝΓΡΕ «μεσουρανούσε» ως πολιτικό εργαλείο έχοντας δυνατότητες χρηματοδοτήσεων για την

εκπόνηση των γνωστών σε όλους μελετών της, κάποιοι την κουβαλούσαν μαζί τους ως προσωπικό τους βαλιτσάκι.
Τώρα που τα αποτελέσματα των πολιτικών τους για τον τόπο εκδηλώνονται και το καράβι χρειάζεται πραγματικό κυβερνήτη, επιλέγουν τη μοίρα των ποντικιών…

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μόνο οι δικαστικές αγωγές τρίτων που είχαν προσφύγει έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 προς την ΑΝΓΡΕ, για απαιτήσεις από την διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων της εταιρείας, ανέρχονται στο ποσό των 882.834,53€ καθώς επίσης εκκρεμεί οφειλή τραπεζικού δανείου ύψους 160.880€.
Τα γεγονότα αυτά από μόνα τους, πέραν οτιδήποτε άλλου μπορεί να προκύψει στην πορεία, καθιστούν την διαχείριση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως αυτά του προγράμματος LEADER, επισφαλή με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασφάλιση των ιδιωτικών και των δημοσίων επενδύσεων.

Στόχος μας, δεν είναι η ωραιοποίηση της δεινής κατάστασης της εταιρείας με πειραματισμούς και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά η ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορη για το σκοπό αυτό δυνατότητα.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΓΡΕ

Γεώργιος Δασταμάνης

Δείτε και: Επιστολή παραίτησης Δημοσθένη Κουπτσίδη από το ΔΣ της Αναπτυξιακής Γρεβενών

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 28 Ιουλίου, 2016 at 16:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply