loxan-708

Το «κακό» κορίτσι του Χόλιγουντ, όπως φαίνεται, δεν περνά την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Πριν από δύο ημέρες ξεφτίλισε δημοσίως τον 23χρονο Ρώσο μεγιστάνα αρραβωνιαστικό της, Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, κατηγορώντας τον ότι ξενυχτούσε με μια άλλη γυναίκα και συγκεκριμένα τη Ρωσίδα σχεδιάστρια Ντάσα Πασεβκίνα, την οποία αποκάλεσε «Ρωσίδα πόρνη». Μάλιστα πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο που τον έδειχνε να διασκεδάζει με την Ντάσα σε κλαμπ, ενώ ποστάροντας μια κοινή φωτογραφία τους σημείωσε: «Ισως ήμουν και εγώ έτσι στα 23, σε ευχαριστώ που δεν ήρθες σπίτι απόψε. Η φήμη αλλάζει τους ανθρώπους».




Στη συνέχεια πόσταρε μια φωτογραφία του Ιγκόρ, του αρραβωνιαστικού της, μέσα από το κλαμπ γράφοντας: «Ουάου, ευχαριστώ τον αρραβωνιαστικό μου και τη Ρωσίδα πόρνη».

Η χολιγουντιανή σταρ στη συνέχεια πόσταρε τη διεύθυνση του σπιτιού της Ντάσα και το email της, στολίζοντας για μια ακόμη φορά τον αρραβωνιαστικό της.

Φυσικά, λίγο αργότερα όλα αυτά τα ποστ της Λίντσεϊ Λόχαν διεγράφησαν από το Instagram, με την ηθοποιό να ανεβάζει μια φωτογραφία δική της και του αρραβωνιαστικού της στην οποία είχε μουτζουρώσει το πρόσωπο του Ιγκόρ.

Αμέσως μετά, έκανε ακόμη πιο… περίπλοκη την κατάσταση ποστάροντας μια φωτογραφία της από ταινία στην οποία υποδυόταν την εγκυμονούσα, γράφοντας ότι είναι έγκυος.

Λίγο αργότερα και αυτό το ποστ διεγράφη.

Ωστόσο τα πράγματα στη συνέχεια πήραν μια εντελώς διαφορετική τροπή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, χθες τα ξημερώματα η Λίντσεϊ Λόχαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι της άρχισε να ουρλιάζει ότι ο αρραβωνιαστικός της προσπαθεί να τη σκοτώσει και καλούσε σε βοήθεια.

Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσιεύει η Sun και το οποίο ελήφθη από γείτονα της Αμερικανίδας σταρ, ακούγεται η Λόχαν να φωνάζει το όνομά της και τη διεύθυνσή της και στη συνέχεια να λέει: «Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ. Σχεδόν με στραγγάλισε. Σχεδόν με σκότωσε. Ολοι το ξέρουν, βγες έξω από το σπίτι μου. Κάντο. Είσαι ένας γ@@@@ τρελός. Είσαι γ@@@@ άρρωστος. Χρειάζεσαι βοήθεια, αυτό είναι το σπίτι μου, φύγε».

Οι γείτονές της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και έσπασε την πόρτα του σπιτιού της για να μπει μέσα. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε ήδη φύγει από εκεί και δεν έγιναν συλλήψεις.

Πριν από μερικές ώρες η Λόχαν, θέλοντας προσφανώς να εξηγήσει όλα αυτά που έγιναν, ζήτησε από όλους στο Instagram να μην ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, ποστάροντας και μια φωτογραφία με μια καρδιά από σύννεφα στον ουρανό:  «Θα εκτιμούσα αν αυτές οι εικασίες για την προσωπική μου ζωή σταματούσαν. Δυστυχώς μια ιδιωτική υπόθεση έχει γίνει πιο κοινή από όσο θα ήθελα και θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων αν ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ μπορούσαμε να συζητήσουμε τα προσωπικά μας μόνοι μας. Υπάρχουν πιο σημαντικά προβλήματα στον κόσμο από ό,τι η σχέση μας. Παρακαλώ αφήστε μας να λύσουμε τα θέματά μας», έγραψε η Αμερικανίδα σταρ.

Αυτή είναι η Ντάσα, η Ρωσίδα με την οποία η Λόχαν υποστηρίζει ότι την απάτησε ο αρραβωνιστικός της. Η Αμερικανίδα σταρ, πάντως, έκανε παρέα με την Ντάσα, η οποία είναι σχεδιάστρια και είχε, κάποιες φορές, φορέσει και ρούχα της:



iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.