Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«To Βήμα»: Ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε το κλείσιμο του Mega στη δεξίωση του Προέδρου

25 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

nicpappas_0

Το περιστατικό συνέβη 24/7 στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά τη διάρκεια του εορτασμού για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, αναφέρει το σάιτ του Βήματος.

Το παρασκήνιο της εκδήλωσης ήταν φυσικά πλούσιο, ωστόσο εκτός από το παραπολιτικό κομμάτι, βγήκε και μία είδηση για ένα από τα πλέον «καυτά» ζητήματα της πολιτικής ατζέντας.

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, κυκλοφορούσε μέσα στο πλήθος με προσφιλές θέμα (τι άλλο;) τα κανάλια.
Σύμφωνα με το «Βήμα», προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του καναλιού Mega, επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.

Αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του «υπουργού-καναλάρχη», λέγοντας ότι είναι απλώς «διαιτητής», ενώ όταν συνάντησε διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού, του είπε ότι εάν το τίμημα της άδειας είναι μεγάλο κι ότι αν οι υποψήφιοι δώσουν πολλά λεφτά, τότε είναι πολύ πιθανόν να δοθεί άδεια και για πέμπτο κανάλι, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Όταν ο συγκεκριμένος διευθυντής τον ρώτησε αν θα κλείσει ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος πληρώνει κανονικά τους φόρους, έχει 500 εργαζόμενους, δεν έχει ζημιές, έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους υποψήφιους νεοκαναλάρχες, ο «υπουργός-διαιτητής» απάντησε ξερά ότι κανένας σταθμός δεν έχει άδεια, οι προσωρινές, είπε, έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε για να συναντήσει την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου…

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2016 at 19:23 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply