Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το πιο δύσκολο τεστ υπηκοότητας στην Ευρώπη – Τα 2/3 αποτυγχάνουν

25 Ιουλίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

δανιαΕίναι μάλλον το πιο δύσκολο και αυστηρό τεστ υπηκοότητας στην Ευρώπη καθώς τα 2/3 των υποψηφίων δεν

καταφέρνουν να το περάσουν. Ο λόγος για την δανέζικη υπηκοότητα, η οποία δίνεται πολύ δύσκολα καθώς είναι γνωστό πως η χώρα ακολουθεί πολύ σκληρή στάση απέναντι στους ξένους.

Τα αποτελέσματα του φετινού τεστ, που ανακοινώθηκαν στις αρχές Ιουλίου είναι ενδεικτικά της στάσης αυτής, αφού μόλις τις 31,2% των υποψηφίων κατάφερε να περάσει και να κερδίσει το δικαίωμα να αποκαλείται Δανός υπήκοος και φυσικά να απολαμβάνει τα δικαιώματα που αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Local, μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν φέτος ήταν «Ποιο έτος βγήκε στον κινηματογράφο η ταινία The Olsen Gang», (το 1968, αν και σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ούτε ο πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να τη θυμηθεί), «ποια είναι η υπόθεση του μπαλέτου La Sylphide (1836)» και «τι συμβολίζει ένα πασχαλινό αυγό» (τη γονιμότητα).

Οι εξεταζόμενοι έπρεπε να απαντήσουν 32 σωστές ερωτήσεις, από σύνολο 40 ερωτήσεων μέσα σε 45 λεπτά.

Όσοι πάντως δεν τα κατάφεραν έχουν τη δυνατότητα να επανεξεταστούν τον Δεκέμβριο.

newmoney

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 25 Ιουλίου, 2016 at 21:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply