Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς το Pokemon Go απειλεί την παγκόσμια οικονομία!

24 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

pokemon-650

Ως απειλή χαρακτηρίζει η Citigroup τη νέα εφαρμογή που έχει κάνει παγκόσμιο πάταγο, την Pokemon Go, η οποία ήδη βρίσκεται στην κορυφαία θέση λήψεων (downloads) διεθνώς.


Οι ειδικοί της τράπεζας τονίζουν πως η δυναμική αυτή, σε συνδυασμό με τις ισχυρές μετρήσεις χρήσης της εφαρμογής, ενέχει σοβαρό κίνδυνο για το χρόνο που δαπανάται σε άλλες εφαρμογές, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να επηρεάσει τις προβλέψεις των εσόδων κολοσσιαίων εταιρειών για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Κι όχι κατ’ ανάγκη αρνητικά…

Για του λόγου το αληθές στο διάγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας δείχνει ότι η χρήση στο Facebook, το YouTube, το Instagram, το Google και το Twitter, πριν την έναρξη του Pokémon GO, ήταν υψηλότερη.

Αυτός είναι ένας καλός δείκτης για να μετρήσει κανείς ποιες επιχειρήσεις πιθανώς να επηρεάζονται από την παγκόσμια επιτυχία της νέας εφαρμογής.Τα διαγράμματα δείχνουν ότι κατά μέσο όρο ένας χρήστης iOS δαπανά πάνω από 33 λεπτά παίζοντας Pokémon GO κάθε μέρα.

Αυτό τοποθετεί το Pokémon GO μπροστά από εφαρμογές όπως το Facebook, το Snapchat, το Twitter, ή το Instagram.

Σύμφωνα με τη Citigroup θα ήταν λάθος να υποτεθεί ότι η επιτυχία της εφαρμογής δεν έρχεται σε βάρος άλλων εφαρμογών. Προς επίρρωση αυτού, ο πίνακας δείχνει ξεκάθαρα πως για παράδειγμα το YouTube και το Twitter βλέπουν τις μεγαλύτερες μειώσεις σε χρόνο που δαπανάται ανά ημέρα, ενώ το Facebook είναι το μόνο app που δείχνει ανθεκτικότητα στην εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του Pokémon GO.

koolnews

loading…

This entry was posted on Κυριακή, 24 Ιουλίου, 2016 at 20:18 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply