Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Τα Πρακτικά του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας «Η Δυτική Μακεδονία στους Νεότερους Χρόνους»

Ιούλιος 24th, 2016 by Χρήστος Μίμης

coverfoto-e1469198927494Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών (Ε.ΔΥΜ.ΜΕ.) με χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής έκδοσης των Πρακτικών του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας: «Η Δυτική Μακεδονία στους Νεότερους Χρόνους», το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά από 2 ως 5 Οκτωβρίου 2014.

Από σήμερα είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο η ιστοσελίδα του συνεδρίου και ο Τόμος των Πρακτικών.

Η επιμέλεια του Τόμου ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ε.ΔΥΜ.ΜΕ. και η πρόσβαση σ’ αυτόν είναι απολύτως ελεύθερη.

Κάθε επισκέπτης μπορεί να κατεβάσει είτε ολόκληρο τον τόμο είτε κατ’ επιλογήν άρθρα, που τον ενδιαφέρουν, από τις θεματικές ενότητες του συνεδρίου ανατρέχοντας στον αλφαβητικό κατάλογο των εισηγητών.

Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών με τη δημοσίευση των Πρακτικών του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας θέτει σοβαρά τις βάσεις της έρευνας της τοπικής ιστορίας και υπόσχεται να συνεχίσει να εργάζεται για την επιστημονική μελέτη του παρελθόντος και τον ελπιδοφόρο σχεδιασμό του μέλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας και καλεί όλους ―αυτοδιοικητικούς φορείς, επιστήμονες και ερευνητές που ασχολούνται με τα θέματα της περιοχής― να συνεργαστούν μαζί της για το καλό όλων και ιδιαιτέρα των επομένων γενεών που θα κατοικήσουν αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών

loading…

This entry was posted on Κυριακή, Ιούλιος 24th, 2016 at 13:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply