phot708

Μπορεί να μην είσαι τύπος που βγάζει φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς -και να μην βγάλεις- στις διακοπές στο νησί. Άλλωστε οι περισσότερες παραλίες είναι τόσο ειδυλλιακές που δεν μπορείς να πεις όχι.

Επειδή, ωστόσο, τις περισσότερες φορές η ερώτηση μας είναι  «Τι πόζα να πάρω ή πως να στηθώ για να καμουφλάρω το σώμα μου;», τα supermodel σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις για να βγάλεις την πιο επική φωτογραφία στην παραλία.

  • Χρυσός κανόνας: Στις μύτες

Το σώμα σου δείχνει πιο ψηλό και μακρύ όταν έχεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και είσαι στις μύτες. Επίσης, όταν τεντώνεσαι είναι και πιο εύκολο να ρουφήξεις την κοιλιά και να «σφίξεις»  τα πόδια σου, κίνηση που θα δώσει στην φωτογραφία σου άλλη χάρη.

  • Σπάσε (λίγο) τη λεκάνη

Αυτή η πόζα που θυμίζει κάτι από καμπάνια Victoria Secret, είναι κατάλληλη για σένα που θέλεις να τονίσεις την λεπτή σου μέση. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί θα μοιάζει πολύ στημένη. Γύρε λίγο το κορμό σου προς τα πλάγια και σήκωσε τα χέρια σου για να φαίνεσαι πιο ψηλή.

  • Γύρνα πλάι

Κακά τα ψέμματα, αλλά η πόζα που κολακεύει σχεδόν όλες μας είναι αυτή που είμαστε γυρισμένες προφίλ. Σήκω στις μύτες, βάλε τα χέρια στην ανάταση και ετοιμάσου για την πιο τέλεια τροπική φωτογραφία του καλοκαιριού.

  • Κάνε τη στάση αλά γιόγκα

Με αυτή την στάση, αναδεικνύεις τα πόδια και την λεκάνη σου, χωρίς να μοιάζεις στημένη. Ίσα, ίσα αν βγάλεις μία φωτογραφία όπως η Candice Swanepole το ηλιοβασίλεμα, σίγουρα θα πάρεις πολλά likes στα social media.

  • Κάνε πως περπατάς

Νιώσε για λίγο διάσημη και απλά περπάτα στην παραλία, όπως η Beyonce. Αν πάλι ντρέπεσαι πάρε μαζί και μία φίλη σου ή τον σύντροφό σου και περπατήστε κοιτάζοντας το τοπίο. Γιατί οι καλύτερες φωτογραφίες είναι οι σχεδόν αυθόρμητες.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.