ront
Την αίσθηση της πρωτοφανούς τραγωδίας γύρω από το θάνατο του 5χρονου Στάθη, τον οποίο κατασπάραξαν σκυλιά ροτβάιλερ, επιτείνει μια απίστευτη ιστορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κοζάνη.

Πατέρας και μητέρα τσακώνονται για την εν δυνάμει αποζημίωση, την ώρα που η μητέρα του άτυχου παιδιού δεν έχει ακόμα αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, ο «φερόμενος» ως πατέρας του δεν αναγνώριζε το παιδί ως δικό του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο ομογενής πατέρας και η Ουκρανή μητέρα παντρεύτηκαν ενώ η γυναίκα κυοφορούσε τον Στάθη, ο οποίος προερχόταν από άλλον άνδρα, κάτι που, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, ο πατέρας το γνώριζε.

Ο φερόμενος, έτσι, ως πατέρας όχι μόνο είχε κάνει αγωγή μη αναγνώρισης πατρότητας του τέκνου, αλλά φέρεται να είχε εξαφανιστεί και από τη ζωή τους.

Μετά το θάνατο ωστόσο του μικρού Στάθη, ο πατέρας ακύρωσε την αγωγή μη αναγνώρισης πατρότητας τέκνου, προκαλώντας τις εύλογες υποψίες όλων, ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν τόσο αθώα!

koolnews

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.