αποστολοσ διανελοσΦίλε Απόστολε,
            Ένας τόπος γίνεται επισκέψιμος, ως τόπος τουριστικού προορισμού, όταν

προβάλλεται και γίνεται γνωστός για τις φυσικές του ομορφιές, την ιστορία του και τις δράσεις που συντελούνται σ’ αυτόν…

            Η όλη σου δράση και η οργανωμένη, γεμάτη εμπνεύσεις, δημιουργική σου ενασχόληση στις κορφές των βουνών μας, στα λαγκάδια και στις άβατες ακτές των ποταμιών μας, όπως και η εξημερωτική παρέμβασή σου για την άγρια πανίδα και χλωρίδα του ζείδωρου τόπου μας, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές στα σαλόνια των φυσιολατρών και των φίλων της περιπέτειας!..

            Με το πρώτο σου βιβλίου «Βάλια Κάλντα» μας μύησες στα πιο βαθιά  μυστικά του Δρυμού και της Γρεβενιώτικης φύσης.

            Με το νέο σου βιβλίο «Εγχειρίδιο Επιβίωσης» έντυσες τους φίλους της υπαίθριας διαβίωσης με μια επιπλέον αρματωσιά, για να μπορούν να επιβιώσουν στην άγρια φύση της Δυτικής Πίνδου και στη φαρέτρα του Τόπου μας πρόσθεσε μια ακόμη σαγηνευτική πρόκληση!..   

             Σ’ ευχαριστούμε θερμότατα για τη δωρεά στη Βιβλιοθήκη του αντιτύπου της βελτιωμένης επανέκδοσης του «Εγχειριδίου Επιβίωσης»

Η πιο διανθισμένη και εμπλουτισμένη επανέκδοση θα είναι διαθέσιμη στους αναγνώστες μας μέσα από την προθήκη προβολής των Γρεβενών, που έχουμε δημιουργήσει στη Βιβλιοθήκη μας.

            Το έργο σας ευχόμαστε να βρει  μιμητές.

            Σ’ ευχόμαστε υγεία και δύναμη. 

Ο προϊστάμενος

Ζαγκανίκας Σίμος

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.