Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Pokemon Go: Kόλπο για να κάνεις το Eevee σου να εξελιχθεί στην μορφή που θέλεις

20 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

flar-600x597Ένα τέλειο cheat! «Jolteon, Vaporeon, Flareon, διαλέγω εσάς».

H παιχνιδάρα που λέγεται Pokemon Go έχει ορισμένα έξυπνα και καλά κρυμμένα μυστικά. Όμως επειδή ζούμε στο 2016 και δεν υπάρχουν πια μυστικά στα παιχνίδια, τα ίντερνετς έκαναν και πάλι το θαύμα τους και έτσι χάρη σε έναν χρήστη του Reddit ονόματι smithnigel, αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο easter egg του παιχνιδιού σχετικά με το πώς να «αναγκάσεις» το Eevee σου να εξελιχθεί στην μορφή που θέλεις.

Θυμάσαι σε ένα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, όπου ο Ash και οι φίλοι του συνάντησαν τα Eevee brothers; Τα 3 αυτά αδέρφια είχαν εξελίξει o καθένας το Eevee του σε μια διαφορετική μορφή και τους είχαν βγάλει και παρατσούκλια.

Αν λοιπόν έχεις ένα Eevee στο Pokemon Go και έχεις μαζέψει τα απαραίτητα Eevee candy, oνόμασε το Eevee σoυ με το όνομα που του είχαν δώσει τα Evee brothers ανάλογα με την εξέλιξη που θες.

Έχε το νου σου όμως γιατί λέγεται πως αυτό το κολπάκι πιάνει μόνο μια φορά για κάθε εξέλιξη, οπότε αν έχεις στο νου σου να φτιάξεις ας πούμε ένα στρατό από μια συγκεκριμένη μορφή μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις.

Άλλοι πάλι λένε ότι το κόλπο δεν δούλεψε οπότε αφού ονομάσεις το Eevee βγες και ξανά μπες στο παιχνίδι ώστε να  βεβαιωθείς πως έπιασε σωστά το rename. Άντε καλές εξελίξεις.

Δες το video:


gazzetta


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2016 at 23:22 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply