Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οδηγίες για όσους παίζουν Pokemon Go -Τι πρέπει να γνωρίζουν για να προστατευθούν

18 Ιουλίου, 2016 by Σταματίνα

pokke-70

Ένας τράκαρε με το αυτοκίνητό του, άλλοι δύο έπεσαν από γκρεμό, ενώ σε ένα τρίτο περιστατικό, νεαροί στην κομητεία Flagler της Φλόριντα δέχθηκαν πυρά από ένας ιδιοκτήτη σπιτιού που νόμιζε ότι ήθελαν να τον ληστέψουν.

Αυτά και ένα σωρό άλλα περιστατικά έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα από μία αφορμή που κατά τα άλλα φαίνεται να είναι εντελώς ακίνδυνη. Το Pokemon Go όμως πλέον είναι υπεύθυνο για μία σειρά από ατυχήματα και έτσι αρκετές αρχές αναγκάστηκαν να εκδώσουν ειδικές οδηγίες για την προστασία τόσο των πολιτών όσο και των παιχτών.


Χαρακτηριστικές είναι αυτές που ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Flagler.

  • Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική, να είστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή και έχετε εικόνα του περιβάλλοντός σας.
  • Να κοιτάτε που κατευθύνεστε.
  • Μην οδηγείτε αυτοκίνητο ή ποδήλατο, μην κάνετε σκέιτμπορντ ή άλλο όχημα όσο ασχολείστε με το Pokemon Go. Δεν μπορείτε να τα κάνετε και τα δύο με ασφάλεια ταυτόχρονα.
  • Μην προσπερνάτε, μπαίνετε σε ιδιωτική ιδιοκτησία ή σε οποιαδήποτε περιοχή που υπό άλλες συνθήκες δεν θα εισερχόσασταν ενώ παίζεται Pokemon Go.
  • Να γνωρίζετε ότι κάποιο μπορεί να χρησιμοποιήσουν την τοποθεσία σας για να σας δελεάσουν σε Pokestops ώστε να σας επιτεθούν.
  • Να έχετε έναν φίλο μαζί σας.
  • Αν είστε ανήλικος, να συνοδεύεστε από ένα κηδεμόνα πριν πάτε οπουδήποτε ή να ενημερώσετε έναν ενήλικο η αστυνόμο στην περίπτωση που συμβεί κάτι.iefimerida

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 18 Ιουλίου, 2016 at 23:39 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply