mega_LARGE_t_53761_1338247_type12250

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος καθώς σήμερα στις 19:00 θα γίνει η κλήρωση ενόψει της νέας σεζόν την οποία δεν θα την μεταδώσει η Nova σύμφωνα με την εφημερίδα Goal.

 

Το συνδρομητικό κανάλι δείχνει έτσι τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως δεν γίνονται πράξη όσα έχει ζητήσει από την Λίγκα για να γίνει πιο ενδιαφέρον το προϊόν.

 

Η Nova, έχει εδώ και καιρό εκφράσει την επιθυμία της το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 να διεξαχθεί με 14 ομάδες και αυτό της σεζόν 2018-19 με 12 ομάδες. Αυτό δεν το δέχονται οι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν δέχεται να βγαίνει πρωταθλητής από τα πλέι οφ, κάτι που επίσης έχει ζητήσει το συνδρομητικό κανάλι.

 

Αν δεν αλλάξει κάτι στη συνεδρίαση πριν την κλήρωση τότε η Nova δεν θα μεταδώσει την διαδικασία, ενώ φέρεται να είναι έτοιμη να ζητήσει να μείωση από τα 40 εκ. ευρώ ετησίως που προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο ή να παρακρατήσει 1,2 εκ. ευρώ από την αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ.

 

Υποψήφιος ο Γιώργος Στράτος

 

Το μεσημέρι πάντως έχουν προγραμματιστεί εκλογές στην Σούπερ Λιγκα με μία και μοναδική (μέχρι τώρα) υποψηφιότητα αυτή του Γιώργου Στράτου.

 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, όπως αναφέρει η «Goal», έχει την στήριξη των 12 ώστε να εκλεγεί πρόεδρος.

 

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει άλλος υποψήφιος και ιδιαίτερα από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος θα θέλει 9 ψήφους για να προσπεράσει τον Στράτο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η προοπτική του Βασίλη Γκαγκάτση δεν προχώρησε, όπως επίσης και των Φώτη Κωστούλα, Μάκη Γκαγκάτση και Θόδωρου Γιαννίκου.

 

megatv


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.