Agios-PaisiosΣοκαρισμένος παρακολούθησε ο πλανήτης το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Ήταν λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Πέμπτης και η Γαλλία γιόρταζε την εθνική γιορτή της 14ης Ιουλίου.

Στη λεωφόρο Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ της Νίκαιας στη νοτιοανατολική Γαλλία, μια περιοχή εξαιρετικά δημοφιλή στους τουρίστες αλλά και στους ντόπιους, χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να παρακολουθήσουν επίδειξη βεγγαλικών.

Αυτή ακριβώς την περίσταση εκμεταλλεύτηκε ο 31χρονος Γάλλος με καταγωγή από την Τυνησία, προκειμένου να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης κι ενώ ο κόσμος σταδιακά απομακρυνόταν, εκείνος οδήγησε με ταχύτητα 70 χλμ/ώρα, ένα φορτηγό ψυγείο κατά πάνω του, για περίπου δύο χιλιόμετρα, κάνοντας ζιγκ ζαγκ και σκορπώντας το θάνατο.

Λίγο πριν πέσει νεκρός φέρεται να φώναξε «Αλλάχ ου ακμπάρ», που σημαίνει «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Ο Αγιορείτης μοναχός, Γέροντας Παΐσιος, που ανακηρύχτηκε Άγιος, είχε προβλέψει τα μελλούμενα στην Ευρώπη. Έβλεπε πως η πολιτική που ακολουθούσε με τους Ισλαμιστές δεν θα έβγαινε σε καλό στους Ευρωπαίους.

Τα λόγια του προκαλούν ανατριχίλα:
«Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν», ήταν τα λόγια του Άγιου όπως καταγράφονται στις «Μαρτυρίες Προσκυνητών», στον Τόμο Β’, σελίδα 365.

Τα προφητικά λόγια του Άγιου Παΐσιου ανήρτησε η σελίδα www.agioritikovima.gr, στις 8 Ιανουαρίου 2015.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.