vas110716Αν θεωρείτε ότι το πλύσιμο των πιάτων δεν είναι αγγαρεία, τότε το Μπάκιγχαμ σας περιμένει.

Αν το πλύσιμο των πιάτων και των λοιπών κουζινικών σκευών είναι η αγαπημένη σας οικιακή δουλειά, τότε ίσως να πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία. Αντί να περιορίσετε εντός του σπιτιού σας το “ταλέντο” σας αυτό, να…ανοίξετε τα φτερά σας και να πιάσετε δουλειά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητάει, με αγγελία που δημοσιοποίησε, έναν υπάλληλο, του οποίου αρμοδιότητα θα είναι η λάντζα στην κουζίνα τόσο στο Μπάκιγχαμ όσο και σε όποιο από τα υπόλοιπα παλάτια χρειαστεί.

Προϋπηρεσία, όπως σημειώνεται, δεν είναι απαραίτητη ενώ ο “εκλεκτός” θα λαμβάνει ετησίως περίπου 20.000 ευρώ, θα του παρέχονται όλα τα γεύματα, θα έχει 33 ημέρες διακοπές τον χρόνο ενώ το παλάτι θα συνεισφέρει 15% στη σύνταξή του.

Οι ενδιαφερόμενοι πάντως θα πρέπει να περάσουν μια μεγάλη διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης, προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιοι ότι ο “τυχερός” είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη δουλειά και μπορεί να εναρμονιστεί με την νοοτροπία του παλατιού.

“Θα ενταχθεί σε μια στενά δεμένη και αφοσιωμένη ομάδα, που ετοιμάζει και σερβίρει το φαγητό με τα υψηλότερα πρότυπα. Θα βοηθήσει την ομάδα, διατηρώντας τις κατάλληλες συνθήκες, εξασφαλίζοντας στους σεφ και τους βοηθούς τους όσα χρειάζονται για να παραδώσουν καθημερινώς εκατοντάδες γεύματα. Θα καθαρίζει τον εξοπλισμό και τα σκεύη σε καθημερινή βάση, και θα παρέχει βοήθεια στην παρασκευή”, αναφέρεται στην αγγελία.


news247

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.