panna890

Δεν είναι πάντα νόστιμη όταν την τρώμε στα εστιατόρια.

Υπάρχει τρόπος να την κάνουμε γευστική και απολαυστική.

Υλικά

  • 2 φύλλα ζελατίνης
  • 1 χάρτινο κουτάκι κρέμα γάλακτος (60 cl)
  • 1 κλωναράκι βανίλια
  • 90 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Βάλτε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε κρύο νερό
  • Βάλτε την κρέμα γάλακτος να βράσει με τη ζάχαρη και τους σπόρους βανίλιας
  • Προσθέστε την ζελατίνη που έχετε στεγνώσει και σφίξει να φύγουν τα νερά
  • Ανακατέψτε ζωηρά, μόλις πήξει είναι έτοιμη!
  • Βάλτε την σε ατομικά μπολάκια και στο ψυγείο για 2 ώρες
  • Οταν την σερβίρετε, προσθέστε για γαρνιτούρα ό,τι καλύτερο έχετε

Θέλετε να κάνετε μια σος με φράουλες;
Υλικά

  • 1 ποτήρι νερό
  • 300 γραμμάρια φράουλες
  • 20 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Πλύντε καλά τις φράουλες και πετάξτε τις ουρές
  • Βάλτε τις στο μπλέντερ με τη ζάχαρη
  • Προσθέστε και το μισό νερό
  • Αν γίνουν μια παχύρευστη σος είναι έτοιμες, αλλιώς προσθέστε όσο νερό χρειάζεται
  • Βάλτε την στο ψυγείο και σερβίρετε από πάνω

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.