ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣΗ περιφερειακή αρχή χωρίς να έχει η περιφέρεια την αρμοδιότητα της υγείας, η οποία ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και στην 3η ΥΠΕ, από την πρώτη στιγμή της θητείας της, διεκδικεί με πάθος το δικαίωμα παροχής δωρεάν δημόσιας και ποιοτικής υγείας στους πολίτες και συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της για να επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα των μονάδων υγείας της περιοχής.

Αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών και των στοχευμένων ενεργειών του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη, αποτελεί η απόφαση έγκρισης και προκήρυξης 7 επιπρόσθετων θέσεων μονίμων ιατρών του Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία της Περιφέρειας, φτάνοντας έτσι συνολικά μαζί με τις 25 θέσεις από τις προηγούμενες προκηρύξεις της στελέχωσης 32 μονίμων θέσεων για τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα προκηρύσσονται:
Για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας: 1 θέση Διευθυντή Παθολογίας, 1 θέση Παιδιατρικής Επιμελητή Β’, 1 θέση Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (ΓΙΑ ΤΗ Μ.Ε.Θ.).
Για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης: 1 θέση Παθολογίας Επιμελητή Β’ και 1 θέση Νεφρολογίας Επιμελητή Β’.
Για το Νοσοκομείο της Φλώρινας: 1 θέση Παιδιατρικής Επιμελητή Β’ και 1 θέση Αναισθησιολογίας Επιμελητή Β’.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.