ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Στο 4ο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού συμμετείχαν 7 ομάδες παιδιών (60 άτομα) τα οποία με κέφι και ζωντάνια μετέφεραν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ αυτό της συνεργασίας ,της δημιουργίας ,του παιχνιδιού.. Τα παιδιά με το μοναδικό τους τρόπο κατάφεραν να «ξεσηκώσουν» την πόλη μας , με τα γέλια , τα πειράγματα , τα παιχνίδια, μας έκαναν για λίγη ώρα παιδιά ,κυρίως όμως μεταλαμπάδευσαν το μήνυμα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ στην κοινωνία των ΓΡΕΒΕΝΩΝ .

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα ΣΕΦ αν και κατέλαβε την 3η θέση παραχώρησε το δώρο της, τονίζοντας με αυτή την κίνηση , την αξία και το νόημα της συμμετοχής.

26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Ν Γρεβενών οι μαθητές των σχολείων της πόλης έστειλαν με θέατρο και τραγούδι το πιο ηχηρό μήνυμα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ .
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα: Την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, το Δήμο Γρεβενών, το Αστυνομικό Τμήμα Γρεβενών, το Τμήμα τροχαίας Γρεβενών, το ΕΚΑΒ.

Τους χορηγούς μας: κο. Τάκη Κωτούλα και το Grevena Travel, κο. Κουτσομήτρο και το Koutsomitros Tours , τον κο. Νταγκούμα και το Ξενοδοχείο Αχίλλειον, τον κο. Μητρόπουλο και το Auto Strata, οι οποίοι πρόσφεραν τα δώρα στις νικητήριες ομάδες (εισιτήρια για εκδρομή στη θάλασσα και δωρεάν είσοδο στις πισίνες).

Τους εθελοντές μας: Γονείς εν δράση, Αντώνη Σιούμπουρα και το Αntony’s Catering, Κατερίνα Χατζή και το Κουρείο Ανήρ, Εύθυμη Παπαθεοδώρου, Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο, Αντώνη Σβολιαντόπουλο, Χρήστο Προφέντζα, Γιάννη Παπαδιαμάντη, Γιώργο Παπαδόπουλο Μάνια Καψή, Ευαγγελία Κοτλίδα,, Δήμητρα Μπαζούκη και Ελπίδα Τζιόλα για την πολύτιμη βοήθεια τους .

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάθε χρόνο ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας και στηρίζετε τις προσπάθειες του Κέντρου Πρόληψης αλλά πάνω από όλα τις προσπάθειες των παιδιών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΣΧΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.