karpouzi-paralia

Το μπάνιο ανοίγει την όρεξη αυτό είναι δεδομένο. Αντί, όμως, να πάρετε τυρόπιτες και λουκουμάδες για να κατευνάσετε την πείνα σας, δείτε τι μπορείτε να τσιμπήσετε έτσι ώστε να τονωθείτε, χωρίς να βαρυστομαχιάσετε και να γεμίσετε θερμίδες.

Φρέσκα φρούτα: Μια από τις καλύτερες και πιο εύκολες λύσεις, τα φρέσκα φρούτα χρειάζονται στην παραλία, γιατί μας ενυδατώνουν χάρη στην υψηλή τους περιεκτικότητα σενερό. Σταφύλι χωρίς κουκούτσι, καρπούζι, ροδάκινο, μπανάνα, μήλο, βερίκοκο, όλα είναι εξαιρετικές λύσεις, αρκεί να τα κρατήσετε σε ψυγειάκι για να παραμείνουν δροσερά.

Trail Mix: Αναμείξτε αμύγδαλα, καρύδια, με σπόρους κολοκύθας και αποξηραμένα φρούτα, όπως σταφίδες, κράνμπερι κ.ο.κ. Μπορείτε να κάνετε ό,τι συνδυασμούς θέλετε και να χωρίσετε τα μείγματα σε μικρά σακουλάκια μιας χούφτας, έτσι ώστε να τρώτε χωρίς να το παρακάνετε, παίρνοντας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες, καλά λιπαρά, σίδηρο κ.ο.κ.

Μια από τις καλύτερες πηγές ενέργειας που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας

Μπάρες ενέργειας: Εύκολες στη μεταφορά, χορταστικές και μας γεμίζουν ενέργεια, ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε στην παραλία. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς θα φτιάξετε τις δικές σας,σπιτικές μπάρες και να τις έχετε εύκαιρες σε κάθε μπάνιο.

Σάντουιτς: Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να προτιμήστε μικρά ψωμάκια ολικής άλεσης, με π.χ. σπανάκι και λιαστές ντομάτες κι αν έχετε ψυγειάκι μαζί σας, μπορείτε να προσθέσετε λίγη μουστάρδα ή κέτσαπ για έξτρα γεύση.

 

clickatlife


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.