akoymnianakisΤο  Δ.Σ. της  Ένωσης  Καλαθοσφαιρικών  Σωματείων Δυτικής  Μακεδονίας  που   συγκλήθηκε εκτάκτως 

μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του  Επίτιμου Προέδρου της  Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.  και Προέδρου του Α.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ  Νίκου Ακουμιανάκη, υποβάλλει τα θερμά του  συλλυπητήρια στους οικείους του και στα μέλη του Σωματείου του.

Από το 1993, αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. , αρχικά ως Μέλος και στη συνέχεια Σαμίας, Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Ένωσης.

Στις 10/06/2002, αναλαμβάνει χρέη Προέδρου μετά το θάνατο του αείμνηστου Γιάννη Σκαρκαλά και παρέμεινε στη θέση αυτή μετά από δύο συνεχόμενες επανεκλογές του μέχρι την 22/09/2008, όταν και παραιτείται από τη θέση του λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον ανάγκασαν να μετακομίσει  στην Αθήνα.

Στις 11/2/2010 , παραιτείται και από τη θέση του στο Δ.Σ. λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και στις 08/02/2010 η Γ.Σ.  των μελών της Ένωσης, αναγνωρίζοντας την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του, τον ανακηρύσσει ομόφωνα Επίτιμο Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Έκτοτε αφοσιώθηκε στη ομάδα του Α.Σ. ΔΥΝΑΜΙΣ,  της οποίας ήταν  και ο ιδρυτής, χωρίς όμως ποτέ να πάψει  να ενδιαφέρεται και να συνδράμει με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Η πολύχρονη παρουσία του και πολύπλευρη προσφορά του, το ήθος του, οι ιδέες του και η μαχητικότητά του, θα λείψουν από το χώρο της Καλαθοσφαίρισης της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, αφήνοντάς τον φτωχότερο. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΣΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ      ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.