microsoft-708_2

Αλλαγή πλεύσης σχετικά με την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή στα Windows 10 θα ακολουθήσει η Microsoft, αφού πλέον θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να διαλέξουν αν θέλουν ή όχι τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αφορμή στάθηκε η καταγγελία και τελικώς η αποζημίωση που κατέβαλε σε μια γυναίκα η οποία υποστήριξε πως χάλασε ο υπολογιστής της μετά τη συγκεκριμένη αναβάθμιση.

Η Microsoft τους τελευταίους μήνες θέλησε να επιταχύνει τη μετάβαση προς τα Windows 10, ωστόσο υπήρξαν πολλά παράπονα καθώς οι χρήστες έκλειναν την αυτόματη ειδοποίηση που εμφανιζόταν στο pc τους και έτσι η αναβάθμιση προγραμματιζόταν για αργότερα. Πλέον θα υπάρχει και η επιλογή της απόρριψης για αυτούς που δεν θέλουν να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη αλλαγή.

Τέλος, η Microsoft συνιστά στους χρήστες της να αναβαθμίσουν τα Windows 10, πριν λήξει η δωρεάν προσφορά στις 29 Ιουλίου

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.