Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

3 έξυπνα και καθημερινά μαγειρικά κόλπα

Ιούλιος 1st, 2016 by Σταματίνα

abga-brasta

Η κουζίνα πάντα θα χρειάζεται φαντασία και πρακτικότητα κι όσο περισσότερη διαθέτετε, τόσο πιο εύκολα μπορούν να γίνουν όλα. Τα παρακάτω κόλπα είναι μια αρχή.

Πώς να φτιάξετε τα καλύτερα βραστά αβγά

Κλασικό σνακ, γεμάτο πρωτεΐνη, το βραστό αβγό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χωρίς παρατράγουδα. Πριν το βάλετε να βράσει, αφήστε το για λίγο κάτω από χλιαρό νερό βρύσης. Στη συνέχεια, αφού βράσει μέσα στο μπρίκι/κατσαρολάκι, κλείστε τη φωτιά και αφήστε το για λίγο ακόμα στο ζεστό νερό να μαγειρεύεται. Η ώρα που θα το αφήσετε, εξαρτάται από το πόσο «σφιχτό» το θέλετε.

Πώς να σερβίρετε το σκληρό παγωτό σας

Κόψτε το με μαχαίρι! Αφού βάλετε πρώτα το κλειστό παγωτό κάτω από τη βρύση για 30 δευτερόλεπτα προκειμένου να μαλακώσει, αφαιρέστε το καπάκι του και αδειάστε το σε ένα πιάτο ή ξύλο κοπής. Κόψτε το με ένα ζεστό ή βρεγμένο μαχαίρι σε μικρά κομμάτια και σερβίρετε, χωρίς να δυσκολευτείτε.

Πώς να φτιάξετε υγιεινές τηγανίτες μήλου

Και μήλο και τηγανίτες σε ένα υγιεινό σνακ, που φτιάχνεται εύκολα: αφαιρέστε τον πυρήνα του μήλου κι έπειτα κόψτε τα σε φέτες. Βουτήξτε τες σε μείγμα τηγανίτας και ψήστε τα. Πασπαλίστε κανέλα και είστε έτοιμοι!

 

clickatlife


loading…

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 1st, 2016 at 12:09 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply