Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών: Πτυχιακές Εξετάσεις Πιάνου

Ιούλιος 1st, 2016 by Χρήστος Μίμης

Κυριακή 3 Ιουλίου
vdeio
Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών και ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών σας προσκαλούν την

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016, στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών και ώρα 12.30 το μεσημέρι, να παρακολουθήσετε τις Πτυχιακές Εξετάσεις Πιάνου του σπουδαστή του Ωδείου Στέλιου Μητσιάνη. Η είσοδος φυσικά είναι ελεύθερη σε όλους.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής που συγκροτήθηκε με την αριθ.136633/ 3548/1705/1219/24-06-2016 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και παρουσία εκπροσώπου του Υπουργείου.

Οι πτυχιακές εξετάσεις, που για πρώτη φορά είναι ανοιχτές στο κοινό της πόλης μας, αποτελούν σημαντικό εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό γεγονός, καθώς σηματοδοτούν το τέλος του φετινού διδακτικού έτους του Ωδείου αλλά και την αρχή της επαγγελματικής πορείας του σπουδαστή που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών ενός μουσικού οργάνου. Το πτυχίο αυτό καθ’ αυτό είναι η αναγνώριση της αξίας των σπουδαστών και η ανταμοιβή τους για τους κόπους τόσων ετών. Είναι ένα επίτευγμα για το οποίο θα είναι υπερήφανοι μια ζωή.

vdeio grev

Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών ιδρύθηκε το 2000 και είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (αρ.απ.ΥΠΠΟ/ΚΑΤΕΧΝ/48248/28-9-2000,ΦΕΚ.1257/τ.Β/18.10.2000).  Είναι το μόνο Ωδείο στην περιοχή το οποίο καλύπτει όλα τα επίπεδα σπουδών στα κλασικά όργανα και στα ανώτερα θεωρητικά, κατοχυρώνει το επίπεδο του κάθε μαθητή με τις ετήσιες προαγωγικές εξετάσεις και χορηγεί, μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών και τις απαραίτητες εξετάσεις, Πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος.

TO Δ. Σ.

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, Ιούλιος 1st, 2016 at 13:47 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply