erasmoys
Το ΙΕΚ Γρεβενών την τετάρτη 22-6-2016 ώρα 14:30 μμ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ-ΕΚ-ΙΕΚ διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ‘Η εμπειρία από τη συμμετοχή στα προγράμματα Erasmus+ 2016 του ΙΕΚ Γρεβενών’ .

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό και video από τα 3 προγράμματα που πραγματοποίησε φέτος το ΙΕΚ Γρεβενών στην Ιταλία.

Στο 1ο πρόγραμμα συμμετείχαν 18 σπουδαστές των τμημάτων Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus+ για 15 μέρες από τις 10-1 έως 25-1-2016 στις πόλεις Ascoli Piceno και Ρώμη σε ειδικές τεχνικές αναφορικά με τα «χτενίσματα και μακιγιάζ νύφης»

Στο 2ο πρόγραμμα συμμετείχαν 15 καθηγητές του ΙΕΚ Γρεβενών που εκπαιδεύτηκαν σε «καινοτόμους μεθόδους διδασκαλίας μέσω της χρήσης του διαδικτύου» στην Ρώμη της Ιταλίας από 2-5 έως 6-5-2016 .
Στο 3ο πρόγραμμα συμμετείχαν 20 σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Γρεβενών και έγινε στην Ιταλία στην πόλη Ascoli Piceno όπου οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν στην μεσογειακή διατροφή και Ιταλική κουζίνα σε εστιατόρια της πόλης Ascoli Piceno.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο διευθυντής Τσιουμπέρης Στέργιος και η εκπαιδεύτρια Κριθαριώτη Χρυσούλα καθώς και η σπουδάστρια Δωροθέα Παχτσαλίδου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος κος Πέτρου Χρήστος.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.