apostolou1-2-682x384

«Είναι σαν να ξεριζώθηκε η καρδιά μου» λέει για το χαμό της κόρης του Γεωργίας Αποστόλου.

Η Γεωργία Αποστόλου έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες, στα 43 της χρόνια. Ο πατέρας της συγκλονίζει λέγοντας για το πως η κόρη του μπορεί να επιδίωκε η ίδια το θάνατο της. Ο Νίκος Αποστόλου μίλησε στην εκπομπή Tatiana Live

«Είναι σαν να ξεριζώθηκε η καρδιά μου» λέει με πόνο ψυχής, όσο για το σημείωμα που είχε αφήσει η Γεωργία Αποστόλου: «Το σημείωμα που είχε αφήσει έλεγε ότι «ό,τι γίνει για εμένα θέλω να γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Δεν θέλω προβολή. Όσο για τον τάφο μου θα βάλετε ό,τι πιο απλό. Ήταν πολύ σεμνή, ταπεινή, ήταν ό,τι καλό υπάρχει. Πίστευε πολύ. Ήταν πολύ της θρησκείας.»

Ο πατέρας της περιγράφει πως η κόρη του Γεωργία Αποστόλου το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει τον εαυτό της και απέφευγε ότι μόνο να τους δει, αλλά και να τους μιλήσει, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως από την αδυναμία δεν μπορούσε να μιλήσει καλά.

«Πρέπει να το ήξερε τουλάχιστον δυο μήνες πριν. Είναι σαν να το επιδίωκε. Ήθελε να φύγει. Δεν της άρεσε αυτός ο κάτω κόσμος. Ήθελε να πάει στον δικό της κόσμο. Ήταν σαν να το επιδίωκε αφού δεν ήθελε να μάθει κανένας τίποτα, ούτε ο πατέρας της και η μάνα της. Δεν ήθελε να πάει σε νοσοκομείο, δεν ήθελε να πάει γιατρός εκεί να την εξετάσει. Ήθελε να μην μας στεναχωρήσει, να μην μας πληγώσει και να φύγει μόνη της. Δεν μπορώ να πω ότι αυτοκτόνησε, αλλά έτσι όπως είχε καταντήσει περίμενε να πεθάνει. Οπότε σαν να το ήθελε. Είχε γίνει σχεδόν ένα ράκος και δεν ήθελε ούτε να την δούμε. Το πρόσωπο της είχε αλλοιωθεί, είχε κυρτώσει» περιγράφει ο πατέρας της.

 Καταρρέει η μητέρα της Γεωργίας Αποστόλου…«Δεν έχω δύναμη!»

Η επιθυμία της να γίνει καλόγρια

«Ήθελε να γίνει καλόγρια αλλά δεν την άφησα εγώ. Της λέω άμα γίνεις καλόγρια ξέχασε με και θα σε ξεχάσω. Λίγο πριν φύγει, 15 -20 μέρες, επικοινώνησε με τη μαμά της τηλεφωνικώς και της λέει μαμά εγώ θα πάω για λίγο στο μοναστήρι και από εκεί θα φύγω και θα πάω στην Αμερική. Ψέματα! Για να χάσουμε τα ίχνη της. Για να μην ξέρουμε που βρίσκεται. Την ψάχναμε να την βρούμε σε όλα τα νοσοκομεία και τις κλινικές της Ελλάδας και εκείνη ήταν στο σπίτι της κλεισμένη μέσα μαζί με το σκυλάκι της.»

Πώς βρήκαν την Γεωργία Αποστόλου

«Το σπίτι που έμενε ήταν διώροφο και η γυναίκα που έμενε κάτω την βοηθούσε. Ανέβηκε απάνω να την βοηθήσει και βρήκε κλειδωμένα. Όπως μου είπαν, πήρε την αστυνομία και σπάσαν την πόρτα και την βρήκαν. Την βρήκαν να «κοιμάται». Είχα να επικοινωνήσω προσωπικώς και τηλεφωνικώς μαζί της από τα γενέθλια της πριν λίγους μήνες. Είχε εξαντληθεί από την νηστεία. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχε χάσει 25 κιλά. Από την αδυναμία είχε χάσει σχεδόν και τη φωνή της και δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να μην την ακούσω. Δεν ήθελε να πάει γιατρός στο σπίτι να την εξετάσει και τελικά έπαθε ανακοπή και τελείωσε. Δυο τρεις μέρες πριν φύγει πήρε τηλέφωνο τη μαμά της ο Άρης ο σπιτονοικοκύρης της και μας λέει «κοιτάξτε τι θα κάνετε, η Γεωργία είναι πολύ σοβαρά».»

 

Ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου «λυγίζει» λέγοντας: «Δεν πέθανε! Έφυγε ο άγγελος μου, έκανε φτερά. Τώρα αν ήταν λίγο ματωμένα τα φτερά… Έφυγε ό,τι πολυτιμότερο είχα στον κόσμο. Τους παρακάλεσα και μου άνοιξαν τον τάφο και μπήκα μέσα και την αγκάλιαζα και την φύλαγα.»

zappit


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.