Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

EURO 2016: Πρόκριση για 6 ομάδες – Ποια ζευγάρια προκύπτουν στους «16»

21 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

wales708_0

Δυο ημερολογιακές ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ήδη γνωρίζουμε τις 6 από τις 16 ομάδες που θα συνθέσουν την πρώτη νοκ-άουτ φάση του τουρνουά.

Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ουαλία και Αγγλία είναι οι ομάδες που πήραν από ένα εισιτήριο για τη φάση των «16» ενώ Αλβανία και Σλοβακία είναι οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων τους και περιμένουν να μάθουν αν θα λάβουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Καμία από τις 6 ομάδες δεν γνωρίζει ακόμη τον αντίπαλό της αφού αυτό θα ξεκαθαρίσει μόλις ολοκληρωθούν οι όμιλοι και ξεκαθαρίσει το πλάνο με τις ομάδες που θα προκριθούν.

Η Ελβετία θα αγωνιστεί με τον 2ο του 3ου ομίλου, δηλαδή περιμένει τον αντίπαλό της να προκύψει από τις Γερμανία, Πολωνία ή Β.Ιρλανδία.

Η Γαλλία θα αγωνιστεί με τον 3ο του 3ου, 4ου, ή 5ου ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι θα μάθει τον αντίπαλό της το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ιταλία θα βρει απέναντί της την 2η ομάδα του 4ου ομίλου και ελπίζει πως αυτή θα είναι η Κροατία ή η Τσεχία και όχι η Ισπανία.

Η Ουαλία, η οποία τερμάτισε πρώτη θα αγωνιστεί και αυτή με ομάδα που θα πάρει την πρόκριση ως μια από τις καλύτερες τρίτες και θα προέρχεται από τον 1ο, τον 3ο ή τον 4ο όμιλο.

Η Αγγλία θα βρει απέναντί της τον 2ο του 6ου ομίλου και είναι πολύ πιθανό να κοντραριστεί με την πορτογαλία ενώ υπάρχουν πιθανότητες αυτή να είναι είτε η Ουγγαρία είτε η Ισλανδία είτε η Αυστρία.

Τώρα, όσον αφορά το προβάδισμα κάποιων ομάδων για να προκριθούν μέσω της 3ης θέσης, οι Σλοβάκοι δείχνουν σχεδόν σίγουροι με τους 4 βαθμούς που συγκέντρωσαν ενώ λιγότερες πιθανότητες έχουν πλέον οι Αλβανοί.

Η βαθμολογία στις 3ες καλύτερες των ομίλων μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

1.Σλοβακία 4 β.
2.Β.Ιρλανδία 3 β.
3.Αλβανία 3 β.
4.Πορτογαλία 2 β.
—————————–
5.Τσεχία 1 β.
6.Σουηδία 1 β.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τρίτη, 21 Ιουνίου, 2016 at 12:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply