vouraikos-sifoni-708Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων, καθώς λίγο μετά τις 8 χθες βράδυ, όπως

γράφει το Kalavrytanews.com, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό το εννιάχρονο αγόρι που χάθηκε το μεσημέρι, ενώ, μαζί με τους γονείς του, επιχειρούσε κατάβαση του φαραγγιού του Βουραϊκού.

Το αγοράκι χάθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι, όταν η ομάδα των πεζοπόρων περνούσε από ένα δύσκολο σημείο του φαραγγιού, από μια στενή γέφυρα στη θέση «Σιφώνι». Το παιδί, κατά πληροφορίες, έπεσε από ύψος 15 με 20 μέτρων, μέσα στον ποταμό που στο σημείο εκείνο δημιουργεί καταρράκτη, και όπως αποδείχτηκε βρήκε τραγικό θάνατο.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, δυνάμεις των οποίων έσπευσαν στο σημείο, το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, είναι εξαιρετικά δύσβατο. Μάλιστα, στις έρευνες που διήρκεσαν πάνω από έξι ώρες συμμετείχαν και δύτες αλλά και ειδικές αναρριχητές της ΕΜΑΚ.

Τελικά, λίγο μετά τις 8 το βράδυ εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού.

H σορός του μεταφέρεται με συρμό του οδοντωτού, που διέθεσε η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το σκοπό αυτό στην τοποθεσία “Νιάματα”,όπου θα γίνει παραλαβή από το ΕΚΑΒ..

Φωτογραφία: Tempo24

Φωτογραφία: Tempo24

Φωτογραφία: Patratimes.gr

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Λεχουρίτης/filodimos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.