Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φρικτό έγκλημα στο Πακιστάν: Της έκοψαν τον λαιμό οι γονείς της επειδή παντρεύτηκε από έρωτα -Ηταν έγκυος

20 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

pakistan.19.6.708

Μία γυναίκα, που ήταν έγκυος ήταν το θύμα ενός ακόμη εγκλήματος τιμής στο Πακιστάν, καθώς της έκοψαν τον λαιμό οι γονείς και ο αδελφός της, επειδή επέλεξε να παντρευτεί από έρωτα.

Η 22χρονη Μουκαντάς Μπιμπί αποξενώθηκε από την οικογένειά της πριν από τρία χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Ταουφίκ Αχμέντ, γεγονός που αντιμετώπισαν ως ντροπιαστικό οι συγγενείς της, γιατί δεν ήταν γάμος από συνοικέσιο, όπως δήλωσε στο AFP ο αστυνομικός Μοχάμαντ Αρσάντ.

Ομως, την περασμένη Πέμπτη φάνηκε πως μπήκε ένα τέλος στην οικογενειακή διαμάχη. Αλλά αποδείχθηκε παγίδα. Η μητέρα και ο αδελφός της Μπιμπί την πλησίασαν σε κλινική, όπου έκανε εξετάσεις και της ζήτησαν να πάει μαζί τους στο σπίτι, δηλώνοντας ότι είχαν αποδεχθεί πλέον την απόφασή της να παντρευτεί από έρωτα.

Η γυναίκα, στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και μητέρα ενός ακόμη παιδιού, αποδέχθηκε την πρόσκλησή τους και τους ακολούθησε. Ομως, στο πατρικό της, οι ίδιοι οι γονείς και ο αδελφός της έκοψαν τον λαιμό με ένα μαχαίρι και το θύμα εξέπνευσε εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αμέσως μετά η οικογένεια εγκατέλειψε το σπίτι και η αστυνομία τους αναζητά, ενώ ήδη κρατείται ένας συγγενής τους, γιατί θεωρείται ότι υποκίνησε το έγκλημα.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται από μέλη της οικογένειάς τους, σε μία προσπάθεια των συγγενών να υπερασπιστούν αυτό που θεωρούν οικογενειακή τιμή.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, γυναίκα δολοφόνησε την 16χρονη κόρη της γιατί επέλεξε να παντρευτεί από έρωτα. Ακολούθησε η δολοφονία ζευγαριού που παντρεύτηκε χωρίς τη συγκατάθεση της οικογένειάς τους.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 20 Ιουνίου, 2016 at 20:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply