0C7E655CB3F666696DAE67D17B02B907Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομοσπονδία, υποβλήθηκαν σε αντιντόπινγκ κοντρόλ, πριν από την σημερινή πρωινή προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Σε έλεγχο αντιντόπινγκ υποβλήθηκαν πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης όλοι οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών που έχουν ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Πρόκειται για την καθιερωμένη πλέον διαδικασία που έχει επιδιώξει η ΕΟΚ ζητώντας κάθε χρόνο να υποβάλλονται στον έλεγχο όλοι οι παίκτες για να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη προετοιμασία της Εθνικής και η προσήλωσή της στους αγωνιστικούς της στόχους».

Επίσκεψη και συγκίνηση

Όμορφες στιγμές έζησαν οι διεθνείς στην προπόνηση της Τετάρτης. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ:

«Ο 9χρονος Νίκος Καρανάσιος όταν πάτησε το παρκέ είχα αφήσει πίσω του το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και χάρισε σε όλους μας το πιο πλατύ χαμόγελο με τη βοήθεια, το χειροκρότημα και την αγάπη των συμμαθητών του από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, αλλά και όλων των μελών της Εθνικής Ανδρών.

Πήρε την μπάλα στα χέρια του, κάρφωσε, φόρεσε… φουστανάκι τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας και η βερμούδα του έγινε.. συλλεκτική, αφού εκεί ήθελε να υπογράψουν όλοι οι παίκτες.

Το δικό του «ευχαριστώ» ίσως τελικά να μην ακούγεται και τόσο σωστό. Γιατί το «ευχαριστώ» έχει αντίστροφη πορεία: Από εμάς προς αυτόν. Νίκο σε ευχαριστούμε για την παρέα, για το χαμόγελο, για τα λουλούδια που μαζί με τη Δανάη μας προσφέρατε και περιμένουμε να σε δούμε γρήγορα και πάλι κοντά μας. Κι εσένα και τους μοναδικούς γονείς σου και τη δασκάλα σου, την κυρία Ντόρα και φυσικά όλους τους συμμαθητές σου που βρίσκονται κοντά σου!»

 

in


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.