Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Έφυγε» για πάντα ο Χρήστος Βήττας-Υπήρξε υποψήφιος νομάρχης Κοζάνης του ΚΚΕ

17 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

Θόδωρος Καρυπίδης: Συλλυπητήριο μήνυμα

khdeiaΤο πρωί της Παρασκευής 17/6/2016 έφυγε από τη ζωή ο Βήττας Χρήστος πατέρας του

Βήττα Γιάννη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Ο Χρήστος Βήττας ήταν για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα με γνώμονα το συμφέρον της εργατικής τάξης και του λαού .
Επίσης ήταν επικεφαλής των ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας που στήριζε το Κόμμα στις Νομαρχιακές εκλογές για δύο τετραετίες.
Ήταν στο πλευρό του Κόμματος μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στο σύντροφο Γιάννη και στην οικογένεια του για το χαμό του.

Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Θόδωρος Καρυπίδης: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Βήττα

Ένας θερμός αγωνιστής και υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων έφυγε από τη ζωή. Ο δικηγόρος Χρήστος Βήττας, στέλεχος του ΚΚΕ, με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στον πολιτικό του χώρο και όχι μόνο, ενώ για δύο τετραετίες ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις Νομαρχιακές εκλογές.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στο γιο του Γιάννη Βήττα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 2016 at 19:26 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply