Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΟΕΕ: Δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής σε λογιστές-φοροτεχνικούς

15 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

signature-oee-708

Η δυνατότητα απόκτησης ψηφιακής υπογραφής παρέχεται στα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και στους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Ειδικότερα, το Επιμελητήριο ικανοποίησε το πάγιο αίτημα των λογιστών φοροτεχνικών, για την επαλήθευση της ταυτότητάς τους κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των πελατών τους, προστατεύοντάς τους από αλλοίωση και πλαστογραφία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Ο.Ε.Ε., με τη δημοσίευση της υπ’ αρ 60362/7-6-2016 Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού στο ΦΕΚ (1696/Β/13-6-2016), ορίζεται ως «Αρχή Εγγραφής» για την παροχή Υπηρεσιών Πιστοποίησης της Αρχής Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου.

Η κεντρική υπηρεσία του Επιμελητηρίου, και τα 16 περιφερειακά τμήματα, θα παρέχουν στα μέλη του ΟΕΕ και τους λογιστές – φοροτεχνικούς τη δυνατότητα εγγραφής – ταυτοποίησης και ενεργοποίησης της ψηφιακής υπογραφής νέας γενιάς.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 2016 at 20:02 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply