Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δωρεά από τη Ντίσνεϊ για τα θύματα του Ορλάντο

15 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

2544481-708

Δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τα θύματα του Ορλάντο έκανε η Ντίσνεϊ.

Τα χρήματα κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε ο δήμαρχος της πόλης, Μπάντι Ντάιερ, ύστερα από την επίθεση, που έγινε από ένοπλο άντρα, την περασμένη Κυριακή, σε γκέι μπαρ της περιοχής και που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 49 άτομα.

«Έχει ραγίσει η καρδιά μας από αυτήν την τραγωδία και ελπίζουμε ότι με την δέσμευσή μας θα βοηθήσουμε τους ανθρώπους που επηρέασε άμεσα αυτή η παράλογη πράξη», δήλωσε ο Μπομπ Σάπεκ, πρόεδρος της «Walt Disney Parks and Resorts», καθώς ανακοίνωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει οικονομικά το ταμείο και στη συνέχεια.

«Τα 74.000 μέλη μας αποκαλούν πλέον το Ορλάντο “σπίτι” τους και θρηνούν την απώλεια των θυμάτων και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες, τους φίλους και τους αγαπημένους τους», πρόσθεσε.
Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τους δημόσιους φορείς στην Κεντρική Φλόριντα για την παροχή υποστήριξης στα άτομα που η ζωή τους άλλαξε μετά το χτύπημα στο κλαμπ.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και λειτουργεί πέντε σημεία αιμοδοσίας γύρω από τα θέρετρα της, ώστε οι εργαζόμενοι σ’ αυτήν να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες της επίθεσης που είναι περισσότεροι από 50. Η εταιρεία παρέχει επίσης δωμάτια για τις οικογένειες και τους φίλους των τραυματιών.
«Οι καρδιές μας είναι μ’ αυτούς που επηρέασε αυτή η τρομερή επίθεση», δήλωσε ο Τόμας Σμιθ, διευθυντής περιεχομένου της εταιρείας.

iefimerida


loading…

This entry was posted on Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 2016 at 18:03 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply