key.12.6.708

«Κάντε tag κάποιον που θα φέρνατε για μια βουτιά», έγραψε δημοσιεύοντας φωτογραφία από μία εκπληκτική πισίνα.

Κάτω από την ανάρτησή του στο Instagram, υπήρχαν 300 σχόλια. Με δεδομένο βέβαια πως η εικονιζόμενη πισίνα είναι στο σπίτι του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας- λογικά- η πρόσκληση του Μαξ Κέι δεν ήταν κυριολεκτική.

Είναι ένα από τα πράγματα που δείχνουν ότι ο 21χρονος γιος του ηγέτη του κυβερνώντος κόμματος Τζον Κέι, διαφέρει από τα υπόλοιπα παιδιά αρχηγών κρατών. Φοιτητής και DJ, πάνω από 42.000 άτομα τον ακολουθούν στο Instagram, όπου δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφίες από την πολυτελή ζωή του.

Με μαγιό, εσώρουχα, ή ακόμη και χωρίς ρούχα ενώ χαλαρώνει μέσα σε μπανιέρα, σε χλιδάτα ξενοδοχεία, πολυτελή ταξίδια, αγοράζοντας πανάκριβα πράγματα ή ακόμη και στο Air Force One, όπου τον πήρε ο ύπνος, ο 21χρονος Μαξ φαίνεται ότι δεν βάζει όριο στις πόζες που θέλει να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο. Κάτι που δύσκολα βλέπει κανείς από παιδιά άλλων ηγετών κρατών, όπως παρατηρεί ο Guardian στο σχετικό αφιέρωμα.

Ο νεαρός έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλωστε, ο πατέρας του είναι πρωθυπουργός από το 2008, όταν εκείνος ήταν μόλις 13 ετών. Συχνά οι γονείς του εμφανίζονται στις αναρτήσεις του, ενώ και ο πατέρας του φρόντισε να τον ενισχύσει, αναδημοσιεύοντας κριτική για το μουσικό κομμάτι που κυκλοφόρησε ο Μαξ.

Ολη αυτή η προβολή πάντως έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στον πρωθυπουργό, αφού η κυβέρνηση συχνά δέχεται επικρίσεις ότι θέτει προτεραιότητα τα συμφέροντα των εύπορων, ενώ αποκαλούν τον γιο του «Πρίγκιπα του Παρνέλ», μία αναφορά στο πλούσιο προάστιο του Οκλαντ στο οποίο ζει η οικογένεια.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο 21χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο 4,5 λεπτών από τις πολυτελείς διακοπές στη Χαβάη, στο οποίο ο πρωθυπουργός συμμετείχε απρόθυμα κατά δήλωσή του. Πλέον δεν είναι διαθέσιμο στο YouTube, αλλά το είδαν περισσότεροι από 200.000 χρήστες και προκάλεσε την έντονη κριτική των ΜΜΕ, που κατηγορούσαν τον Κέι ότι χάνει την επαφή με τους απλούς ανθρώπους.

Δεν είναι η μόνη φορά που κάποια κίνησή του προκάλεσε αντιδράσεις. Για παράδειγμα, σε πρόσφατη φωτογράφησή του, τα MME επικεντρώθηκαν στο τσιγάρο που κρατούσε, καθώς η κυβέρνηση είχε μόλις ανακοινώσει σειρά μέτρων για να αποτρέψει το κάπνισμα. Ο ίδιος απάντησε δηλώνοντας κάθετα αντίθετος με την κακή συνήθεια και επιμένοντας ότι δεν έχει καπνίσει ποτέ του.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.