Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η UEFA απειλεί με αποκλεισμό Αγγλία και Ρωσία λόγω… οπαδών

13 Ιουνίου, 2016 by Σταματίνα

6DFCA9E89B512F1C0A0B886A89945381H UEFA αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω από την απλή καταδίκη των επεισοδίων στη Μασσαλία, που έχουν προκαλέσει πολλούς τραυματίες, ανάμεσά τους κι ένας σε εξαιρετική κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση απείλησε τις ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Ρωσίας πως αν επαναληφθούν τέτοια επεισόδια, τότε θα προχωρήσει στην αποβολή των δύο εθνικών ομάδων από τα τελικά του EURO 2016 της Γαλλίας!

«Η UEFA καταδικάζει έντονα τα επεισόδια της Μασσαλίας. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε πράξεις βίας δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν θα διστάσει να προχωρήσει στην αποβλή των εθνικών ομάδων της Ρωσίας και της Αγγλίας, αν επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα επεισόδια. Οι δύο ομοσπονδίες είναι υπεύθυνες να λάβουν τα μέτρα τους για την αποφυγή των όποιων νέων επεισοδίων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η νέα ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας έχει μετατραπεί από την Πέμπτη το βράδυ, σε πεδίο μάχης, μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, προκαλώντας την παρέμβαση εκατοντάδων αστυνομικών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να τους διαλύσουν. Ένας από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή και η κατάστασή του παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

H γαλλική Κυβέρνηση εμφανίστηκε ανήσυχη για τα επεισόδια στη Μασσαλία και δήλωσε έτοιμη να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοια γεγονότα.

 

in


loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016 at 21:14 and is filed under EURO 2016, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply