Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την μάχη του Σπηλαίου και τον οπλαρχηγό Θεόδωρο Ζιάκα στο Σπήλαιο Γρεβενών

13 Ιουνίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Αφίσα 2016 1Σας προσκαλούμε στις διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για

την μάχη του Σπηλαίου και τον οπλαρχηγό Θεόδωρο Ζιάκα που θα πραγματοποιηθούν στο Σπήλαιο Γρεβενών στις 18 και 19 Ιουνίου 2016.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ:
Μουσικοχορευτική βραδιά στο ίσιωμα με ποτό, φαγητό, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια υπό τη μουσική της ορχήστρας του Λάμπρου Τσιοτίκα και τη φιλική συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος “φίλοι της παράδοσης”.

Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί:
Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Θ’ ακολουθήσει μπουφές στο πάρκο του Αϊ-Λια. Στη συνέχεια η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στο ίσιωμα και η κεντρική ομιλία με εισηγητή τον κ. Στέργιο Πουρνάρα. Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακό γλέντι.

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Γρεβενών, του Εκπολιτιστικού Ομίλου Σταυρούπολης (Ε.Ο.Σ.) και του Λαογραφικού Ομίλου Κολχικού (η Βαλάχτσια). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (Ι.Φ.Ο.Μ.).

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραπάνω για τη συμμετοχή τους.

Υγ. Φέτος ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης θα τιμήσει δύο συντοπίτες μας που έλαβαν μέρος στη μάχη της Κύπρου το 1974.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Γρεβενών και το Τοπικό Διαμέρισμα Σπηλαίου.

Αφίσα 2016

syllogos-spilaioton.blogspot

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Ιουνίου, 2016 at 21:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply