Πώς έγινε η επίθεση του τσοπανόσκυλου
tsopΈνα σοβαρό περιστατικό συνεβη π συνέβη σήμερα στο Βατερό, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, τσοπανόσκυλο επιτέθηκε και δάγκωσε δυο άτομα…

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το ένα εξ αυτών φέρει σοβαρά τραύματα στο μάτι.
Πώς έγινε η επίθεση του τσοπανόσκυλου
Στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Κοζάνης μεταφέρθηκε αμέσως μετά την επίθεση στα δυο αδέρφια, στο Βατερό, το μεγαλόσωμο τσοπανόσκυλο, ενώ την όλη μεταφορά του επέβλεπαν άντρες του Α.Τ. Κοζάνης.

Όπως ανέφερε στο Kozanimedia o Σ.Κ. ένας εκ των δυο αδερφών, ο οποίος δέχθηκε πρώτος την επίθεση του σκύλου, «Εγω επειδή εχω μελίσσια περνάω κάθε μέρα από εκεί. Το σκυλί ήταν στη στάνη και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Σήμερα, όμως, εκεί που περπατούσα, εντελώς ξαφνικά μου επιτέθηκε.Κατάφερα να το βάλω κάτω και έβγαλα το κινητό από τη τσέπη μου παίρνοντας τηλέφωνο τον αδεφρό μου για βοήθεια. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασε και προσπάθησε να με βοηθήσει. Τότε, όμως, το τσοπανόσκυλο με δάγκωσε στα χέρια και στη συνέχεια δάγκωσε και τον αδερφό μου στο πρόσωπο. Αφήστε τα…».

Ο ίδιος έχει τράυματα στα χέρια και,με γάζες, ήδη εχειλάβει εξιτήριο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ενώ ο αδερφός του (ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στο Βατερό) τελικά δε θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, οπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, καθώς τα τραύματα στο μέτωπο και γύρω από το μάτι δεν φαίνεται να έχουν, ευτυχώς, προκαλέσει ζημιά στο μάτι.

Στο νοσοκομείο της Κοζάνης έχουν σπεύσει αρκετοί φίλοι και γνωστοί, αλλά και γείτονες των παιδιών, που είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο Βατερό.

kozanimedia

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.