ΝΑΡkotika .jpg
Συνελήφθησαν την Παρασκευή (10-6) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δυο γυναίκες(μητέρα και κόρη), ηλικίας 52 και 34 χρονών, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας στον ανισόπεδο κόμβο Άργους Ορεστικού Καστοριάς ελέγχθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 52χρονη και στο οποίο επέβαινε η 34χρονη κόρη της, όπου βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του -2- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -39- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους     -35- κιλών και -221- γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενες κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -39- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -35- κιλών και -221- γραμμαρίων,
  • -3- κινητά τηλέφωνα,
  • -3- κάρτες SIM και
  • -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,

ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

loading…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.