32A7F28D3B46CB45991039416ED68715Σαν «βόμβα» έσκασε στην αποστολή της Ισπανίας, η είδηση που εμπλέκει το όνομα του υποψήφιου ως βασικού τερματοφύλακα της ομάδας, Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά και εκείνα των Ίκερ Μουνιαΐν και Ίσκο, οι οποίοι φέρονται να είχαν συμμετοχή σε σκάνδαλο βιασμού, το οποίο ξεκίνησε το 2006!

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Eldiario», προστατευόμενη μάρτυρα, έδωσε τον περασμένο Απρίλιο δύο ονόματα στις αρχές για κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης, παιδικής πορνογραφίας, trafficking, εξώθησης στην πορνεία και άλλες σχετικές καταστάσεις. Τα δύο αυτά ονόματα υποστηρίζεται πως είναι αυτά των Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μουνιαΐν (Μπιλμπάο), αλλά και του Ίσκο (Ρεάλ)!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας επικαλείται τις σχετικές καταθέσεις που έχει στη διάθεσή της.

Λίγες ώρες πριν το Euro ανοίξει τις πύλες του, ο διεθνής τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησε σε διάψευση του σχετικού ρεπορτάζ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι όλα ψέματα. Νιώθω ακόμα πιο δυνατός αποφασίζοντας να μείνω στην εθνική ομάδα. Είναι όλα ψέματα και είναι πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να προπονηθώ πιο σκληρά. Είμαι ένας ήρεμος τύπος οπότε είναι δύσκολο κάτι να με επηρεάσει. Κι όταν κάτι δεν είναι αληθές, τότε υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να μην επηρεαστείς. Όταν το έμαθα ήμουν στο play room. Γνωρίζω τι έχω κάνει με τη ζωή μου. Είναι όλα ψέματα».

in


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.