KataskΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. ΔΑΒΙΔ, νοιώθοντας τις ανάγκες των παιδιών για μία αληθινή ψυχαγωγία και διασκέδαση της δύσκολης καθημερινότητάς τους, δίνει, για πρώτη φορά, στα παιδιά αλλά και σε κυρίες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, την δυνατότητα να γευτούν τις κατασκηνωτικές χαρές.

Σε συνεργασία με τον συμπατριώτη μας, π. Γερβάσιο Ραπτόπουλο και τις κατασκηνώσεις της Αδελφότητας της Οσίας Ξένης, μπορούν να φιλοξενηθούν στις υπέροχες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στην Ελάνη, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.


Οι περίοδοι αφορούν για κορίτσια από Α΄ μέχρι και Δ΄ Δημοτικού από 25 Ιουνίου μέχρι 1 Ιουλίου, για αγόρια Δημοτικού από 1 μέχρι 6 Ιουλίου, για αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου από 6 μέχρι 13 Ιουλίου και για κυρίες από 29 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες και σχετικές δηλώσεις συμμετοχής στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών το «Αναλόγιον».

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.