mpekam708_1

Τις διακοπές τους συνεχίζει η οικογένεια Μπέκαμ στην Ελλάδα με την Βικτόρια να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από την παραλία και τα ξένα μέσα να αναρωτιούνται ποιο είναι αυτό το ειδυλλιακό τοπίο.

Στη τελευταία της δημοσίευση η Βικτόρια ανέβασε μία φωτογραφία από την παραλία, φορώντας μία μαύρη κοντή ολόσωμη φόρμα.

Οι διάσημοι οικογένεια βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ερμιόνη, ανεβάζοντας φωτογραφίες με φόντο την θάλασσα και μαγευτικά τοπία από την χώρα μας.

Ήδη η Daily Mail έχει αναφέρει πως οι Μπέκαμ βρίσκονται στην Ελλάδα, με τους ίδιους να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος τους Μπρούκλιν ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με την Βικτόρια να βρίσκονται κάνουν βόλτα με το αμαξίδιο του golf στο πολυτελέ ξενοδοχείο που μένουν, το Amanzoe ένα από τα πιο χλιδάτα και το ακριβότεροα ρεσόρτ στην Ελλάδα.

Πάντως, κανείς από τους Μπέκαμ δεν έχει αποκαλύψει που βρίσκεται, αφήνοντας τα ξένα μέσα να… μαντέψουν, από τις φωτογραφίες με τα πανέμορφα μέρη.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.