aima708_0

Ένα βίντεο που γύρισε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να πείσει τους Έλληνες να δώσουν αίμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου, έχει διχάσει τις τελευταίες μέρες τους χρήστες των social media.

Με τίτλο «Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας», το βίντεο διαρκεί περίπου ένα λεπτό και σε μία σκηνή εμφανίζονται σέξι νοσοκόμες, όπου σώζουν μαζί με τον γιατρό έναν ασθενή.

Αν και μετράει πολλές προβολές στο Facebook, κάνοντας τα πληκτρολόγια να πάρουν φωτιά σχολιάζοντας στην πλατφόρμα από κάτω, πολλοί θεώρησαν το περιεχόμενο σεξιστικό και κάπως προκλητικό.

Κάποιοι χαρακτηρίζουν το βίντεο σεξιστικό, τονίζοντας πως σε αυτό πρωταγωνιστούν… «πορνοστάρ νοσοκόμες», ωστόσο, υπάρχουν και οι φωνές εκείνες που χαρακτηρίζουν το βίντεο για την αιμοδοσία απλά χιουμοριστικό. τo σίγουρο είναι ότι το σποτ για την αιμοδοσία έχει διχάσει πολύ τους χρήστες τους Διαδικτύου.



iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.