sxoleio 4oTους μαθητές της Στ΄τάξης του 4ου 12/Θ Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών προσκάλεσε και συγχάρηκε ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ στη Μητρόπολη.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά, πάντα να προσπαθούν και τους ευχαρίστησε θερμά που προβάλλουν τα Γρεβενά πανελλήνια. Στη σύντομη συζήτησή τους με τους μαθητές ο Σεβασμιώτατος τόνισε: « Η ζωή είναι διαρκής αγώνας και προσπάθεια. Οι ΄Ελληνες είμαστε έξυπνος και ευγενικός λαός, πράγμα που το αποδείξατε. Είμαι μαζί σας και προσεύχομαι για όλους σας καθημερινά, γι’ αυτό εξάλλου και δυο φορές φέτος επισκέφθηκα το σχολείο σας. Θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια και τώρα που θα πάτε στο γυμνάσιο».
Οι μαθητές πρόσφεραν στο Σεβασμιώτατο μια μπλούζα των RoboSmarts και αυτός με τη σειρά του δώρισε στο διευθυντή, τη δασκάλα πληροφορικής κ.Καρανάτσιου και στους έξι μαθητές από μια εικόνα του Αγίου Δαβίδ, που φέρει και το όνομά του.





Ο Διευθυντής
Φώτιος Χρ, Μπαζάκας


4dim-greven.gresch

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.